Historie & Bedrijfsprofiel

Ons bedrijf Bio Grow bestaat sinds het jaar 2010. Als groothandel zijn we begonnen met natuurlijke plantenvoeding, waarna het assortiment is uitgebreid met unieke bloempotten van stof en een specialisatie in het bodemleven, zoals schimmels en bacteriën die leven bij de wortels van planten. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende toeleverancier voor de tuin en moestuin sector.

Wij zijn uniek in de zin dat onze producten, waaronder meststoffen en plantenvoeding, natuurlijk en duurzaam zijn. Wij staan voor 100% natuurlijk en biologisch tuinieren. Wij staan voor tuinieren met passie en liefde voor de natuur. Wij staan voor tuinieren in harmonie met het bodemvoedselweb. Ons moderne bedrijf is daar mee in staat om praktisch aan alle vragen op dit gebied te voldoen als gaat om producten die in de tuin, moestuin, balkon en dakterras met een duurzame en verantwoorde toepassing kunnen worden gebruikt

Er worden hoge eisen aan kwaliteit en service gesteld en staan daarom garant voor de betrouwbaarheid van onze producten. Alle producten die Bio Grow als groothandel aanbiedt zijn uitvoerig in de praktijk getest alvorens deze in het assortiment zijn opgenomen.

Een team van vertegenwoordigers met kennis van zaken staat iedere dag paraat om onze klanten met raad en daad bij te staan. Heeft u vragen, wilt u persoonlijk advies, wilt u een lezing c.q. workshop of een training over de producten in gebruik dan is de mogelijkheid aanwezig om u daar kundig en enthousiast persoonlijk volledig in te begeleiden.

Via Social Media zoals Facebook, Instagram en YouTube is er de benodigde informatie met vele praktijkvoorbeelden voor de klant te vinden.

Search
Categories
  • Geen categorieën